4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Serius Pelik: Makan Malam Sushi Di Atas Badan Gadis, Wanita Bogel


Klik Iklan Untuk InfoWednesday, 8 August 2012

Serius Pelik: Makan Malam Sushi Di Atas Badan Gadis, Wanita BogelSerius pelik..Sebuah restoran di Miami, Amerika Syarikat menawarkan menu makan malam yang pelik dimana pengunjung boleh makan malam sushi terus daripada badan gadis, wanita bogel, wanita cantik yang dijadikan sebagai alas ataupun pinggan..Restoran ini terletak di sebuah hotel dan dinamakan sebagai Catalina Hotel & Beach Club Kung Fu Kitchen And Sushi..

Nathan Lieberman


Pemiliknya, Nathan Lieberman memberitahu berita tempatan disini bahawa pengunjung yang mahukan hidangan makan malam "istimewa" yang menjadikan wanita berbogel sebagai pinggan ini hendaklah membayar sebanyak USD 500..


Pengunjung yang datang ke sini boleh memesan sushi sehingga enam kaki sushi dan shismi disini..Sushi yang dipesan itu akan diletakkan di atas badan seorang wanita bogel dan pengunjung boleh terus makan menggunakan penyepit dari badan wanita yang berbogel itu..!!..

Dia juga memberitahu media tempatan bahawa kebanyakan pelanggannya terdiri dari kumpulan-kumpulan, golongan muda yang mengadakan parti-parti bujang dan majlis hari jadi yang menginginkan kelainan..

Menurut Lieberman, dia mempunyai pekerja yang sanggup bogel dan telanjang untuk dijadikan sebagai pinggan sushi..Pekerjanya turut menyatakan bahawa "kami mahu wang dan kami suka telanjang, bogel"..!!
Pekerja lelaki dan perempuannya setiasa ada untuk berbogel..

Jika terdapat parti Bachelorettet perempuan yang memerlukan lelaki, pihaknya akan menggunakan salah satu chef sushi mereka..!!

Sebelum ini, amalan menghidangkan makanan dari tubuh yang bogel dan telanjang telah diharamkan di negara China pada tahun 2005..


p/s: dunia semakin pelik..AFP

3 comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist