4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Update Aksi Lucah Sumptuous Erotica Blog Vivian Lee Dan Alvin Tan


Klik Iklan Untuk Info



Friday, 19 October 2012

Update Aksi Lucah Sumptuous Erotica Blog Vivian Lee Dan Alvin Tan


Vivian Lee, wanita yang 'post' adengan aksi panas ketika dia melakukan hubungan seks dengan teman lelakinya selain gambar bogel, video seks lucah wanita itu serta aksi erotik melampau dirinya dan teman lelakinya di blog bertajuk Sumptuous Erotica Blog berasa tidak menyesal menceritakan tentang kehidupan dan hubungan seksual mereka secara terbuka kepada orang ramai..







Alvin Tan, teman lelaki kepada Vivian merupakan seorang penerima biasiswa Asean yang juga pelajar undang-undang di Universiti Kebangsaan Singapura, dijangka menghadapi pendengaran tatatertib akhir bulan ini berikutan aksi melampau hubungan seksual mereka yang di dedahkan kepada orang ramai melalui blog bertajuk Sumptuous Erotica yang mengandungi pelbagai aksi ghairah hubungan seks mereka..

Mereka turut bertindak menutup akses ke laman blog ' erotic porn ' tersebut selepas mendapat kecaman dari pelbagai pihak termasuk dari ibu bapa mereka..Link porn web sites itu dikatakan telah ditutup selepas beberapa hari blog Sumptuous Erotica tersebut mendapat perhatian ramai..

"Saya melihat tiada apa yang salah sekiranya 'posting' gambar-gambar bogel dan video hubungan seksual kami di Internet..Ia bertujuan untuk memberitahu dunia tentang cinta antara satu sama lain. Saya tidak faham mengapa orang ramai perlu membuat begitu banyak kekecohan tentang perkara ini. Ia adalah urusan peribadi kami,"katanya..

Mereka turut mengeluarkan kenyataan beberapa hari lepas "Kami akan terus bersama dan melakukan banyak hubungan seks serta merekodkannya"..!

"Bagi kami, gambar-gambar di blog ini adalah karya seni..Kami adalah orang-orang yang berfikiran terbuka dan hanya mahu berkongsi dengan dunia.Kami mahu mereka melihat betapa cantiknya ia.." katanya kepada The Star..



Entri Berkaitan: Filem Lucah Jepun Dilakonkan Di Singapura !


Kenyataan  di You Tube -->> Latest Update from Alvin and Vivian






12 comments :

  1. bahaya pulak dak2 ni...

    post dari saya,
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/breaking-down-my-favourite-blog-october.html

    ReplyDelete
  2. wow open minded nya kunu haha...

    POTENSI INCOME RM100 - RM1,000 SEHARI, ANDA TENTUKAN SENDIRI.

    go to:
    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/DuitVia

    ReplyDelete
  3. fikiran terbuka kepala hotak dye ... hehehe ~

    ReplyDelete
  4. nie dah terlebih open minded nie

    ReplyDelete
  5. Open Minded atau mental disorder diorang ni? Agak-agaklah nak berseni pun, jangan sampai mendedahkan apa yang memalukan dan sepatutnya disorokkan dari pengetahuan orang ramai. Kalau katakan bogel itu seni, sekarang ini janganlah berpakaian, pergilah ke mana-mana tanpa pakaian langsung, ada berani ke berjalan-jalan ke sana ke mari di khalayak ramai tanpa memakai pakaian langsung? Kalau ya, maka korang memang terlebih seni dan ikut suka koranglah, kalau tak berani, jangan jadi pandir nak memalukan diri sendiri dan keluarga korang, sedarlah, maruah keluarga korang yang telah tercemar dengan sikap korang ni. Sedarlah diri.

    ReplyDelete
  6. perlu dibendung...untuk kebaikan generasi masa depan

    ReplyDelete
  7. inilah masalah. melarat ke budak sekolah..

    ReplyDelete
  8. diorang dah hilang persaan malu dah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist