4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: 18sx Gadis Wanita Bogel Buat Tatu Di Lubang Punggung


Klik Iklan Untuk Info



Wednesday, 21 November 2012

18sx Gadis Wanita Bogel Buat Tatu Di Lubang Punggung



18sx..Adalah suatu perkara yang agak pelik apabila seorang gadis sanggup bogel untuk ditatukan dan yang lebih peliknya tatu di bahagian sulit iaitu betul-betul pada lubang punggung oleh seorang artis tatu..Ya, wanita seksi bogel itu meminta untuk dibuat tatu pada bahagian sulit iaitu lubang punggung bukanlah pada permukaan punggung tetapi betul-betul pada lubang punggung..!

Aksi wanita bogel yang membuat tatu di lubang punggung itu berlaku di Ekspo Tatu tahunan Ke-17 South Florida ini telah diadakan di Hotel Marriott, Golf Club & Convention Center di Heron Bay di Coral Springs pada pertengahan tahun..

Menurut Jill Dahne, artis tatu yang melakukan tatu di lubang punggung gadis bogel tersebut, dia juga agak terkejut apabila diminta oleh gadis tersebut untuk dicacahkan tatu pada betul-betul di lubang punggung gadis tersebut..

Gadis tersebut kelihatan agak bersahaja ketika tatu sedang dicacah di lubang punggungnya dengan dia  hanya menutup puting buah dada menggunakan pita pelekat dalam keadaan bogel telanjang untuk 'cover' bahagian sulit payudara nya..

Jill Dahne turut menambah, gadis tersebut akan menjadi terkenal dengan tatu yang dibuat betul-betul pada lubang punggung gadis tersebut kerana hanya dia yang mempunyai tatu sebegitu..Sebelum ini ada juga kontroversi dimana ada wanita yang membuat tatu pada kemaluan @ vagina..

Mungkin ini merupakan cara gadis tersebut untuk cuba dikenali ramai dengan melakukan sesuatu yang berbeza dan pelik dari kebiasaan..Barat memang dikenali dengan aksi melampau 18sx untuk cuba dikenali oleh semua orang..Cuma jangan sampai budaya kuning sebegini menular dikalangan generasi di Malaysia pula sudahlah..



18sx Video Gadis Bogel Cacah Tatu Di Lubang Punggung

p/s: macam mana la dia boleh dapat idea bodoh macam nie atau mungkin juga otak dia diletakkan di punggung tu kot..?


18 comments :

  1. sebenarnya apa niat dia. kalau sekadar nak buat tatoo kat situ , buka bahagian ponggong jer la, yang sampai telanjang bulat tu apa hal... sah dia ni dah tak laku dan perlu usahakan sesuatu untuk lariskan diri.... wakaka

    ReplyDelete
  2. tak ada kerja lain ke dia ni,

    ReplyDelete
  3. memang pelik2 dorang ni... setuju jugak dengan gelora hati muda.. buat tatu kat jubur, tapi tanggal baju buat apa?? adeh

    ReplyDelete
  4. ini donia hanya semata-mata....bodo namo ea...

    ReplyDelete
  5. biasalah kalau otak letak kat punggung

    ReplyDelete
  6. Kat barat mana ada kerja bodoh. Makin bodoh dan giler idea mereka makin mereka bangga...itulah kebebesan kat barat. Sebab hati mereka dah gelap.

    ReplyDelete
  7. bajet popular la tu kalau tatu kt situ

    ReplyDelete
  8. org bodo memang macam tu

    ReplyDelete
  9. buat tatu kat pepek pun lagi baik..hahaha..

    bodoh minahsaleh ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist