4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Awek Ni Cakap Nak Bogel Jika Keputusan Malaysia Menang Vs Laos AFF Suzuki Cup 2012


Klik Iklan Untuk Info



Wednesday, 28 November 2012

Awek Ni Cakap Nak Bogel Jika Keputusan Malaysia Menang Vs Laos AFF Suzuki Cup 2012


Aku janji kalau lah Malaysia menang lawan Laos malam ni, aku berani bogel lah depan Pavillion..! ujar seorang awek melalui facebook sebelum perlawanan Malaysia vs Laos tadi..Seorang lagi pula berjanji akan potong kemaluan sekiranya pasukan Malaysia berjaya mengalahkan Laos dalam perlawanan penuh dramatik tadi dengan keputusan penuh Malaysia 4-1 Laos AFF Suzuki Cup 2012..So,agak-agak nak ke dia bogel depan Pavillion nie..? hahaha..

Berani ke awek nie nak bogel depan Pavillion..? hehe..


Ini pula kenyataan seorang lelaki yang sanggup potong kemaluan sekiranya Malaysia memenangi perlawanan menentang Laos sebelum perlawanan..Akhirnya Harimau Malaya berjaya juga memenangi perlawanan menentang Laos tadi dengan keputusan 4-1..So macam-mana dengan janji yang dibuat tadi? Sanggup ke awek nie mengotakan janji untuk bogel depan Pavillion dan sanggup ke lelaki bernama Arie Van's potong kemaluan dia? hehehe..

Ini hanyalah sekadar selingan yang dibuat oleh peminat2 pasukan Malaysia yang mungkin kecewa dengan prestasi semasa skuad Harimau Malaya yang agak merudum kebelakangan ini..Tapi segalanya terubat setelah Malaysia menampikan peningkatan dengan menewaskan Laos tadi..Sekurang-kurangnya terubat jugalah sakit jiwa sejak beberapa hari lepas tu..

p/s: apapun tahniah untuk skuad kebangsaan dengan aksi menarik yang ditampilkan..!



2 comments :

  1. hehehehe Mak Dara pun ada baca status diorang ni.. tiba tiba ada kenyataan baru dr mereka berdua dengar ceritanya sorang acc kena hack dan sorang lagi katanya fake acc.. hehe dah agak akan keluar kenyataan mcm tu kannn hehe

    ReplyDelete
  2. janji xditepati.... kalau nak ckp mcm tu pun jgn le bertulis atau ada itam putih... apa punya sengal. pompuan tu mana berani nak bogel kat public... bogel dlm bilik hotel jerk kot... yg jantannya pulak kaki henjut... bertuah dia nak potong kote dia... kalau potong mcm mana nak henjut... kena tuko status la jadi shemale nanti. apa2 pun jgn le takbur sgt... ckp tu pk jgn main hembus aje.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist