4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Remaja Jual Diri Secara Online Di Yahoo


Klik Iklan Untuk InfoTuesday, 20 November 2012

Remaja Jual Diri Secara Online Di YahooRemaja ini membuat tawaran jual diri secara online di Yahoo beberapa minggu lepas..Dia  menawarkan diri sebagai pinjaman atau sewaan dalam jangkamasa selama 24-jam kepada pembida yang berjaya..


Beberapa minggu lepas, seorang remaja lelaki berusia 22 tahun berasal dari Jepun men jual diri sendiri di internet dibawah perkhidmatan sewaan kepada pembida yang berjaya berrmula pada bidaan 8,000 Yen..

Tidak seperti wanita seksi Brazil yang men jual dara sendiri juga beberapa minggu lalu, lelaki muda ini tidak menawarkan sebarang perjanjian mengenai hubungan seksual dalam apa jua bentuk sekalipun tetapi dia hanya "menyewakan" dirinya sendiri untuk keluar menemani penyewanya selama sehari..

Berikut merupakan tawaran yang diambil di sebuah laman web yang menunjukkan tawaran' jual diri ' di laman internet oleh lelaki muda tersebut..

Let's take a look at the product information for "Me"


Jantina: Lelaki
Pekerjaan: Pelajar
Umur: 22
Purata Penampilan: (gaya yang agak lasak)
Ketinggian: 181,3 cm
Berat: 70 kilogram
Ciri-ciri Istimewa: mungkin boleh bercakap dengan penceramah Bahasa Inggeris, bekas kapten kelab drama sekolah..Selain itu, penjual diri tersebut menggambarkan dirinya sebagai seorang yang agak cerah, mempunyai personaliti positif serta menjadi mahir mengambil gambar serta melukis..

Persoalannya, apa yang sebenarnya kita boleh lakukan dengan remaja lelaki yang disewa untuk hari tersebut?

Sebagai contoh,"saya boleh membantu anda melakukan kerja di rumah, atau mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti sukarela atau hanya mengambil peranan yang sepatutnya dilakukan anda dengan menggantikan anda  untuk hari tersebut" ujar remaja lelaki yang men jual diri di Yahoo tersebut..

Bidaan untuk menyewa diri yang dilakukan oleh remaja lelaki tersebut hanya boleh dilakukan melalui PayPal..p/s: dah jadi trend semasa jual diri kat internet..LoL..


3 comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist