4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: 18sx Pelajar Perempuan & Lelaki Universiti Berbogel Untuk Kalendar Amal Lucah LGBT ?


Klik Iklan Untuk InfoSaturday, 22 December 2012

18sx Pelajar Perempuan & Lelaki Universiti Berbogel Untuk Kalendar Amal Lucah LGBT ?

 

18sx: Para pelajar perempuan dan lelaki di Universiti ini berbogel untuk menghasilkan sebuah kalendar amal tahunan untuk membantu mangsa buli LGBT kanak-kanak yang akan dikeluarkan untuk tahun hadapan..Beberapa pose gambar bogel pelajar lelaki dan wanita ini akan dimuatkan dalam sebuah kalendar amal yang agak lucah..Gambar bogel dalam keadaan telanjang bulat diambil dengan hanya menutup alat sulit mereka..Katanya ini kalendar amal..LoL..Pelajar-pelajar di Universiti Warwick ini bukanlah kali pertama bergambar bogel agak lucah untuk kalendar tahunan..Pada 4 tahun yang lepas, cerita mengenai pelajar-pelajar lelaki di universiti tersebut juga pernah tersebar dimana mereka turut berbogel untuk sebuah kalendar bogel tahunan disebalik tabir sebuah video yang dipanggil 'Brokeback Boatroom'..

Setelah 4 tahun berlalu, kali ini mereka turut menghasilkan kalendar tahunan berunsur lucah yang mengandungi gambar-gambar bogel dengan hanya menutup alat sulit @ kemaluan !

'Terdapat beberapa orang yang mengkritik di luar sana dan ia merupakan satu pembaziran masa untuk mengkritik seseorang yang ingin membuat kalendar amal' kata seorang pelajar perempuan ketika memberitahu MailOnline..

"Gambar kalendar yang agak lucah tersebut telah diambil dengan cara yang sangat menarik..Jika anda melihat gambar tersebut, pelajar yang bergambar bogel sebenarnya kelihatan seperti sedang telanjang atau juga tidak..Ia gambar yang bagus"..cerita pelajar tersebut..

Pelajar lelaki dari kelab mendayung telah berjanji dimana sebahagian daripada keuntungan jualan kalendar lucah tersebut akan disumbangkan ke Yayasan Standup Ben Cohen, sebuah organisasi khusus membantu mangsa buli LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual Transgender) kanak-kanak..

Sementara itu pula pelajar perempuan mengatakan bahawa sebahagian daripada hasil kalendar bergambar lucah tersebut akan didermakan ke Dewan Bahasa dan Pustaka serta untuk Penyelidikan Kanser Payudara..Selebihnya wang tersebut akan digunakan untuk membeli pakaian seragam yang baru untuk mereka..

Apa yang menakjubkan, kalendar bergambar bogel pelajar lelaki tersebut Sold Out tetapi kalendar gambar pelajar perempuan berbogel masih boleh didapati lagi..Kalendar lucah tersebut dikatakan boleh dibeli secara online..LOL..
AFP

Artikel Blog Barkaitan: 18sx: Kerja Kosong Untuk Wanita Sebagai Penguji Kondom ?


2 comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist