4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Randy Sofian Gay Melayu Berani Hisap *** Najib Razak Kalau Malaysia Menang Vs Thailand


Klik Iklan Untuk Info



Sunday, 9 December 2012

Randy Sofian Gay Melayu Berani Hisap *** Najib Razak Kalau Malaysia Menang Vs Thailand


Melalui kenyataan Facebook milik Randy Sofian, seorang lelaki melayu yang dikatakan gay ini, dia mengaku berani jumpa dan hisap kot* Najib Razak sekiranya keputusan Malaysia menang dalam perlawanan vs Thailand nanti..Kontroversi tentang kenyataan budak melayu ini tercetus menjelang perlawanan separuh akhir AFF Suzuki Cup 2012 ini yang melibatkan pasukan Harimau Malaya..




Ada-ada je kontroversi setiap hari kalau perlawanan melibatkan skuad Harimau Malaya..Sebelum ini kecoh tentang awek fb melayu yang sanggup berbogel kalau Malaysia menang lawan Laos tempoh hari..Tapi rasanya takde pula dengar cerita yang budak perempuan tu bogel depan Pavillion lepas pasukan Malaysia menang vs Laos tu..

Kalau nak sangat glamer tak perlulah sampai nak cetuskan kontroversi sampai menjatuhkan air muka sendiri..Bangang ke ape nie..? Dah jadi trend terkini pulak kalau nak glamer sampai keluarkan kenyataan pelik mcm ni setiap kali perlawanan melibatkan skuad Malaysia..

Aku tak pasti la samaada memang dia sendiri yang keluarkan kenyataan tu..Tapi apa yang pasti kalau Malaysia menang lawan Thailand malam nie confirm budak nie cakap akaun fb dia kena godam (hack)..haha, biasa la tu kan..


Artikel berkaitan: Awek Melayu Janji Bogel Kalau Malaysia Menang




Forum 

7 comments :

  1. anak muda yang semakin rosak -.-

    ReplyDelete
  2. keruntuhan akhlak..dunia hampir kiamat

    ReplyDelete
  3. dah jd trend..semua nak cari glemer..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Makin ramai anak muda yang suka keluarkan kenyataan
      yang bukan-bukan.. moga nanti ada keinsafan..

      Terbaru:
      Terlalu mudah | Buat sebelum tidur !

      Delete
  5. Makin ramai anak muda yang suka keluarkan kenyataan
    yang bukan-bukan.. moga nanti ada keinsafan..

    Terbaru:
    Terlalu mudah | Buat sebelum tidur !

    ReplyDelete
  6. bwk bertaubat...apalah hebat sgt kt dunia ni...esok lusa blom tentu boleh bukak mata lagi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist