4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Sanggup Bunuh Bapa Sendiri Kalau Keputusan Malaysia Kalah Vs Thailand AFF Suzuki Cup 2012 !


Klik Iklan Untuk Info



Thursday, 13 December 2012

Sanggup Bunuh Bapa Sendiri Kalau Keputusan Malaysia Kalah Vs Thailand AFF Suzuki Cup 2012 !



Kenyataan melalui Twitter oleh Sam Drew yang menyatakan dia sanggup bunuh bapa sendiri kalau Malaysia kalah vs Thailand AFF Suzuki Cup 2012 malam ini..Satu lagi publisiti murahan ~~



Macam-macam hal lah budak ni..Kalau dah sampai nak bunuh bapa sendiri dah memang kes berat nih..Semoga dia cepat sedar dengan kenyataan bodoh yang kononnya sensasi seperti ini..


P/s: harap2 Harimau Malaya mampu mencipta keputusan yang baik dalam perlawanan Malaysia vs Thailand malam ini..







3 comments :

  1. Ada kemudahan di salah gunakan. Ikut sdp nak taip je. If bapak die tgk mcm mne la rasanye.

    ReplyDelete
  2. pelik betul orang camni..boleh plak buat maen..

    ReplyDelete
  3. kalau bapanya yg update status dan tulis begitu kepada dia.. apa yg dia rasa kalau terbaca.. kadang2 remaja ni cakap pakai hemtam je tak fikir dulu ishhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist