4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Budak 13 Tahun Cuba Merogol Wanita Di Tandas Shell Melaka ?


Klik Iklan Untuk Info



Wednesday, 2 January 2013

Budak 13 Tahun Cuba Merogol Wanita Di Tandas Shell Melaka ?



Kelmarin di Melaka, seorang wanita cina berdukacita mendakwa dirogol oleh Seorang budak lelaki yang umurnya terlalu muda iaitu 13 Tahun. Dakwaan itu disebarkan melalui Akaun Facebook miliknya dan ia sudah tersebar di internet..Ketika kejadian, dia mendakwa sedang berada di dalam tandas wanita di sebuah stesen minyak di Jalan Munshi Abdullah, Melaka. Dengan tidak semena-menanya, pintu bilik airnya ditolak oleh seorang kanak-kanak lelaki dan dia cuba melakukan perkara yang tidak senonoh (rogol)..


Wanita itu mendakwa melawan tindakan budak lelaki tersebut dan berjaya diselamatkan oleh pekerja stesen minyak itu. Wanita itu juga meluahkan rasa sedih kerana selepas kejadian itu. Dia telah pergi ke Balai Polis untuk membuat laporan tetapi dia mendakwa tidak mendapat layanan yang sewajarnya dari pihak Polis.

Setiap kejadian itu diceritakan oleh wanita berkenaan dalam Laman Facebooknya sendiri.


Berikut merupakan tulisan wanita itu:


“Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast… While i struggled to fight him off … I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers..

“After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..

“And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid….,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime…please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is XXXXXX (Mykad : 0****XXXX****). Address: XXXXXXXXXXXXX..”


“This is another front photo of the boy that tries to rape me yesterday.. He looks and act slumber.. Moreover, he tell lies that he is looking for his ‘adik’ at the toilet (the truth is , he is the youngest in the family)..And i got the info that his dad is a *** staff and his mom is a TEACHER.. how Shameful is this!!!!! A son of a Teacher can have such insane acts..! Now, family background doesnt matter, age doesnt matter, location doesnt matter, and time doesnt matter when it comes to crime..”

“This is how the police station welcomes me when i was there at around 8.30 night on new yr eve… No one was at the counter to assist me ( my 1st thought.. Did all the police went for new yr eve countdown celebration??) .. I have to find the way myself to the respective sergeant to do further interview.. Another sad part, the very 1st question that the lady officer ask me is


Lady officer: U tak dapat lawan dia ke??”..

Myself: kalau i tak lawan, i dah habis kena rogol..

Lady officer: tak mungkin la.. Dia budak kecil, lagipun itu tempat awam..

See, this is how our police handle cases..they take things easily.. And when i make my statement, she had it typed wrongly, and i ask for amendment.. All she said is “i sudah key in la, tak boleh nak tukar”.. But of cos i insist asking for amendment..and out of her frustration she said ” i kasi u tukar sampai u puas hati”..

Sad sad sad.. I will have more encounters with these people till the case is close.. God pls be with me all the time..”


Semakin teruk akidah budak-budak zaman sekarang..Baru berumur 13 tahun sudah berani cuba untuk merogol.. Biar betul..mana silapnya sampai bagini sekali jadinya..? Kesian aku tengok budak ni.. Apa pendapat korang tentang kejadian ni??



newsonline




5 comments :

  1. dasyat zaman sekarang neyh . mcm2 jadii.

    ReplyDelete
  2. trok dah zaman skrg.. mn tak nya.. zman kita umur 13 tahun dok main kad yugioh... zaman dorang ni berapa byk internet nk tgok lucah..

    klu polis tu kt x logik.. polis tu kena tgok jugak anak dorang sbb dunia skrg apa pon logik..

    ReplyDelete
  3. Yang budak tu satu hal.. Tapi yang polis tu. Ntah pape.. terlalu pandang remeh kalo perkara tak masuk akal diorg. Banyak benda boleh berlaku sebenarnya sekarang, dan polis, perlu ambil serius tentang segala hal. Aku ada pengalaman dengan polis handle kes aku, pasal jual beli telefon bimbit on9, lepas tu aku kene tipu. Polis seolah-olah tak buat kerja, bila aku call semula polis mintak update report, dia hanya cakap, banyak kemungkinan, kes2 tipu cyber ni, dah banyak berlaku, mungkin macam tu, mungkin macam ni. So, terlalu banyak kemungkinan, dia pon anggap kes aku settle? Aku malas nak bertekak sebenarnya, tapi aku fikir semula, sepatutnya, polis siasat kes aku dulu dan update, sape pemilik akaun sebenar, betul ke pemilik akaun bank tu tak salah or sebaliknya. Polis hanya berpegang pada kemungkinan lepas tu case close.. Macam tu?

    ReplyDelete
  4. Saya pelik dengan polis sekarang. Tak de tindakan apa2 yang diorg buat selain ambil report. setiap kali org report untuk kecurian or penipuan, diorg mesti cakap, kalau nak duit mesti xdapat. kenapa mereka xbuat kerja? kerajaan bg gaji tinggi2 untuk buat kerja.kenapa kes besar baru nak terhegeh2 buat kerja? sedangkan crime tu perlu dibanteras daripada sekecil2 mungkin supaya xjadi besar..... Tolonglah kerajaan buat sesuatu dengan polisni. Kalau time nak menyaman orang cepatje diorang ni....

    ReplyDelete
  5. cina xabes2 nk komplen psl polis..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist