4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Artis Malaysia Shila Amzah Penyokong Pakatan Rakyat ?


Klik Iklan Untuk InfoSaturday, 2 March 2013

Artis Malaysia Shila Amzah Penyokong Pakatan Rakyat ?


Artis Malaysia yang juga penyanyi terkenal menerusi lagu Patah Seribu, Shila Amzah telah memuat naik status di laman Twitter miliknya yang berbaur sedih dan kecewa dengan fitnah yang dilemparkan oleh pihak tidak bertanggungjawab ke atas dirinya..

Menurut sebuah blog, Shila Amzah didakwa telah mengkritik produk yang dilabelkan sebagai barangan 1 Malaysia dan penyanyi ini turut difitnah cuba mempersendakan slogan ’1 Malaysia’ yang selama ini diperkenalkan oleh Perdana Menteri Malaysia..

Penafian Shila Amzah dalam Twitter miliknya: Kenyataan Blog :

Pergh!!!! Rupa-rupanya artis Malaysia Shila Amzah anak gadis N.D.Lala dalam senyap-senyap kutuk kaw-kaw produk ada tempelan dan jenama 1Malaysia..
Kutukan itu secara tidak langsung memperlekeh dan pandang rendah slogan 1Malaysia yang menjadi teriakkan dan kemegahn Najib Razak..
N.D.Lala diketahui umum sebagai penyokong tegar UMNO tetapi anak gadisnya pula dilihat semacam tidak berkenan dengan UMNO..
Petanda buruk untuk masa depan UMNO dan petanda baik untuk masa depan Pakatan Rakyat..
Jika diambil kisah ini sebagai kayu ukur sokongan anak-anak muda, sudah jelas majoriti daripada mereka menyokong padu Pakatan Rakyat..Tidak boleh dinafikan..!

 Sumber: Twitter Shila Amzah  myetech9

Shila Amzah yang juga pernah bertanding di World Music Award sebelum ini pernah menimbulkan kontroversi mengenai kehilangan dirinya, gosip dengan Sharnaaz, dan juga klip video Youtube Ombak Rindu mengenai dirinya yang menangis sedih ..


No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist