4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Gambar Hot Rozita Che Wan Seksi Skirt Pendek Nampak Peha


Klik Iklan Untuk Info



Wednesday, 20 March 2013

Gambar Hot Rozita Che Wan Seksi Skirt Pendek Nampak Peha


Artis wanita seksi, Rozita Che Wan kembali hangat selepas gambar foto yang dimuatnaik ke laman Instagram milik Zain Saidin yang menunjukkan Che Ta sedang duduk bermanja di atas sofa bersama pelakon lelaki tersebut..Berikutan isu gambar tersebut, ramai peminatnya mula melontarkan reaksi dan kritikan pedas terhadap gambar panas janda tersebut..



Jom tengok apa komen peminat-peminat Rozita Che Wan tentang isu panas gambar artis melayu seksi ini yang dikatakan duduk bergambar bersama kekasih hatinya dengan skrit pendek seksi yang menampakkan pehanya itu..LoL..


P/s: kalau ye la pun Che Ta dah nak kahwin ngan Zain Saidin tu, cover la skit penampilan tu..seksi la sangat..huhu..

7 comments :

  1. saja aje tu maklumlah dah mula rasa x popular...teruk sakit aris2 cam ni..esuk lusa masuk parti pembangkang start keluarkan fatwa songsang..dah ada 3-4 orang artis yg ada masaalah moral bila join PAS keluarkan fatwa ikut mulut bawah...lalalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulut die kat bawah pongong ko kat atas kah kah kah

      Delete
  2. butthurt chai is butthurt :O

    ReplyDelete
  3. tula ....artis malaysia zaman skarang!!!tak tau adap berpakaian langsung...dya ingat pakai macam tu orang nak kah???sedarlah umur tu sudah berapa tahun,...kita islam...pakai la pakaian yang menutup aurat...tidak...Nabi Muhammad S.A.W tak mengaku umatnya....bertaubatlah segera...

    ReplyDelete
  4. apa kena mengena dgn PAS ni... kurg2 artis yg join PAS tu berpakaian seperti yang ALLAH suka... berbanding ngn mana2 manusia tak kira artis or org biasa yg suka berpakaian telanjang...

    ReplyDelete
  5. xsedar diri....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist