4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Lelaki Mengaku Main Dengan 100 Wanita Walaupun Tiada Kemaluan !


Klik Iklan Untuk InfoSunday, 24 March 2013

Lelaki Mengaku Main Dengan 100 Wanita Walaupun Tiada Kemaluan !


18sx Melihat wajahnya yang kacak dan hensem, siapa sangka lelaki ini sebenarnya tidak mempunyai kemaluan (zakar) sejak lahir walaupun dia mengakui pernah main dengan lebih 100 orang wanita di luar sana ! Oh Tidak !

Pada usia remaja, Andrew Wardle, 39, dari Manchester sering menyembunyikan kecacatan fizikal yang dialaminya sejak dilahirkan iaitu dia tidak mempunyai kemaluan seperti seorang lelaki normal yang lain sejak lahir !

Ketika usianya sudah mencecah 17 tahun dia telah membuat pengakuan pertamanya kepada seorang wanita yang juga kekasih hatinya ketika itu..

Andrew pernah beberapa kali berusaha untuk membunuh diri kerana tekanan yang dihadapi akibat tertekan kerana tidak mempunyai zakar seperti lelaki lain sebelum dia dapat membiasakan dirinya untuk hidup normal seperti orang lain lapor daily mail semalam..

Apa yang mengejutkan apabila dia berani membuat pengakuan dengan menyatakan bahawa walaupun tidak mempunyai kemaluan seperti lelaki lain, dia 'pernah main dengan 'wanita dan mampu untuk memuaskan nafsu wanita yang ditidurinya dengan hubungan seksual walaupun bukan seperti kebiasaanya..


"Ramai wanita mencintaiku kerana aku bukan ancaman bagi mereka," ujar Andrew.."Aku menggunakan 'karisma' untuk mengajak mereka ke tempat tidur..Tapi ramai teman wanita aku yang akhirnya menjadi kawan daripada menjadi kekasih.."

Tahun ini Andrew akan menjalani operasi pembuatan zakar yang menggunakan kulit dan pembuluh darah di lengannya..Zakar tersebut dilaporkan mampu berfungsi seperti normal, termasuklah dari segi ereksi dan mempu digunakan untuk membuang air kecil (kencing)..

"Aku masih tak percaya ada kemungkinan untuk memiliki zakar @ penis yang mampu berfungsi normal" katanya..Aku telah menempuh perjalanan yang panjang dalam hidup dan mereka mengatakannya aku akan memiliki kemaluan yang akan berfungsi sama seperti lelaki lain" kata lelaki yang mengaku pernah main dengan 100 orang wanita ini walaupun tidak punya kemaluan sejak lahir..Oh Tidak !No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist