4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: NSK Supermarket Selayang Jual Babi Yang Bercampur Daging Lembu ?


Klik Iklan Untuk Info



Friday, 29 March 2013

NSK Supermarket Selayang Jual Babi Yang Bercampur Daging Lembu ?


Pasaraya NSK Supermarket Selayang Jual Babi Yang Bercampur Daging Lembuini adalah kisah benar. semalam 8am sy ke NSK selayang mencari keperluan anak2 utk simpanan stok biskut n sabun ke asrama. sy jarang pegi sgt ke NSK, last pegi masa rombongan cik kiah membeli brg2 utk projek CSR corporate services dulu tu...(tak hengat ker)....sy masuk ke kawasan pasar segar NSK ni...cuba tgk kat bawah apa yg sy nmpk????? jeng jeng jeng

Troli berisi daging babi bersebelahan daging lembu..!


Binatang yg bernama BABI ni dok parking dlm troly tanpa berbalut, not only tt..boleh pulak lepak kat sebelah booth daging lembu. masa sy ambil gambar ni ramai jgk pekerja myanmar tu bising bising....(ntah­ apa yg dia ckp tak tahu la). Pd pendapat sy...Binatang BABI ni dia tgh tunggu turn utk dia di potong menjadi kepingan kepingan kecil. sy rasa kepingan daging BABI basah tidak ada di jual di NSK (sy tk penah trpdg plak...sbb jrg sgt masuk kawasan pasar segar nsk ni) tetapi sy pasti yg Binatang 
BABI berkenaan di potong mnggunakan PEMOTONG yg sama dgn daging lembu n ayam.

klu Binatang BABI ni tdk bertujuan utk di potong di jual d NSK...ape kejadahnya dia nak lepak2 kat situ????? tk boleh nk buat lawatan sambil belajar pun sbb kepala hotak dia dh tak ada....tak caya ker? g tgk gambar kt bawah.

tolong war warkan pada rakan2.... selepas ni g cari brg masak tempat lain ye. mmg certain bende d Nsk ni harganya mampu beli, tp tak kan sanggup kita nk menggadai aqidah kita melalui pemakanan hnya kerana harga brgannya murah. pelbagai cara kafir laknatullah ni utk merosakan iman kita....dan mereka sama shj spt para IBLIS yg setiap saat ingin cuba menyesatkan Umat Muhamad.

Saidina Ali pernah berkata "Tidak akan namanya kebaikan jika diakhirnya adalah NERAKA, tidak akan namanya Kejahatan jika diakhirnya adalah SYURGA.

wallahualam..


Klik Uuntuk zoom

Betul ke NSK Supermarket Selayang Jual Babi Yang Bercampur Daging Lembu ? Sementara itu ada pula kenyataan yang menyakan bahawa itu sebenarnya daging kambing yang diimport dari Australia..sebab itulah ia kelihatan agak besar sedikit..Benarkah pendapat itu..?


Sumber Facebook

2 comments :

  1. Rasanya, semalam dah disahkan, sebenarnya daging lembu.

    ReplyDelete
  2. entah lah, tak tahu nak komen apa. sbb mesti tgk depan mata kut. lol

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist