4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Bakal Nurse Bergambar Dengan Kemaluan Lelaki ?


Klik Iklan Untuk Info



Thursday, 24 October 2013

Bakal Nurse Bergambar Dengan Kemaluan Lelaki ?


Bakal jururawat (medik nurse) bergambar bersama kemaluan lelaki, kemudian di upload gambar tersebut di laman sosial Facebook..Gila ke apa muatnaik gambar anu patung kat fb nk suruh orang tengok..~


Bila dah takde kerje di upload gambar yang tak sepatutnya ke Facebook..Memang la belajar buat prosedur, tapi tak perlu lah sampai nk bergambar siap senyum-senyum post kat wall fb gambar dengan kemaluan patung lelaki itu..Memalukan je..


No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist