4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Model Cantik Menyusu Lelaki Ini Selepas Terima Sejumlah Wang


Klik Iklan Untuk InfoSaturday, 26 October 2013

Model Cantik Menyusu Lelaki Ini Selepas Terima Sejumlah Wang


Seorang ahli perniagaan menawarkan sejumlah wang kepada seorang model cantik untuk membenarkan dia menyusu payudara model tersebut semasa majlis makan malam di Jiujiang, wilayah Jiangxi..Yang menghairankan wanita cantik tersebut menerima tawaran ' hisap payudara ' tersebut..! 18sx..


Mo Lulu, seorang penyanyi muda dan model, terkenal di seluruh negara China selepas gambar foto dia telanjang bugil beredar di internet yang memperlihatkan beberapa lelaki makan kuih bulan di atas tubuh badan  model tersebut yang berbogel..Gambar tersebut beredar di laman sosial pada bulan September lalu..

Dia turut juga pernah melakukan suatu yang luar 'biasa' di pameran kereta Jiujiang baru-baru ini apabila beraksi menggoda dan seksi di sebelah kereta mewah lalu berbaring di atas pentas sambil membiarkan orang ramai meletakkan potongan buah di atas tubuh badan model 'gila' itu..

Entri lain: Model Brazil cuba menyusukan anak lembu ?

Kali ini, model cantik tersebut telah menambah kontroversi mengenainya selepas menerima tawaran " hisap puting buah dada " yang dilakukannya beberapa hari lalu selepas dibayar wang sehingga 100,000 yuan oleh lelaki kaya yang juga ahli perniagaan dalam majlis makan malam tersebut..Orang ramai yang berada di majlis makan malam tersebut kemudiannya dilihat mengambil gambar menyusu model itu dan memuatnaik di internet..


No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist