4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Pegawai Bank Ditembak Mati Pengawal Keselamatan (Rompakan Bank)


Klik Iklan Untuk InfoThursday, 24 October 2013

Pegawai Bank Ditembak Mati Pengawal Keselamatan (Rompakan Bank)


Rompakan bersenjata: Seorang pegawai bank Ambank di Subang Jaya mati ditembak di bahagian kepala oleh pengawal keselamatan bank yang sama dalam satu kejadian rompak di Jalan USJ Central 2...

Dalam kejadian pada pukul 6.16 petang itu (23.10.2013), pegawai bank tersebut, Norazita Abu Talib, 37, masuk ke dalam bilik kebal bank berkenaan bersama empat lagi pegawai bank serta suspek yang sepatutnya mengawal keselamatan mereka tetapi dipercayai dipaksa pula oleh suspek yang bersenjatakan senapang patah untuk membuka peti besi berisi wang di bank berkenaan..

wajah suspek yang merompak bank tersebut melalui rakaman cctv

Sumber polis berkata, sebaik sahaja mangsa membuka peti bilik kebal tersebut, suspek yang berumur 37 itu kemudiannya telah melepaskan satu das tembakan dan mengenai bahagian kiri muka mangsa..

Suspek yang dipercayai bersekongkol dengan seorang lagi lelaki kemudiannya melarikan diri menaiki sebuah motosikal dengan sejumlah wang yang masih belum dikenalpasti jumlahnya selepas menembak mati pengawai bank tersebut.. Gambar Pegawai Bank yang mati ditembak klik Di Sini..


1 comment :

  1. salam singgah... kejam sungguh dunia sekarang... knapalah diorang ni takde rasa bersalah bunuh orang?.. adakah hukuman yg dikenakan tidak setimpal?.... kite wajar contohi negara brunei mungkin.....??....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist