4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Video 3gp Aksi Melampau Pramugari Buka Baju Dan Mandi Bersama


Klik Iklan Untuk InfoMonday, 21 October 2013

Video 3gp Aksi Melampau Pramugari Buka Baju Dan Mandi Bersama


Kerana aksi panas 2 orang pramugari, syarikat penerbangan ini sedang mencari dua orang wanita terlampau setelah sebuah rakaman video aksi melampau memperlihatkan mereka sedang buka pakaian dan mandi antara satu sama lain..Rakaman video 3gp aksi terlarang itu kemudian dimuat naik di laman perkongsian video YouTube..


Klip video itu sudah dilihat oleh ribuan orang di YouTube dengan aksi seksi kedua orang pramugari cantik itu beraksi ghairah menanggalkan pakaian sebelum mandi bersama..

British Airways juga melakukan siasatan terhadap rakaman itu untuk menentukan apakah benar kedua wanita itu merupakan pekerja daripada syarikat mereka..Daily Mail, (9 /10).

Video 3gp itu turut memperlihatkan kedua gadis tersebut memakai seragam milik syarikat penerbangan British Airways , lengkap dengan nama lencana..Aksi tersebut telah di rakam di dalam sebuah bilik mandi hotel semasa transit antara penerbangan..

Kedua-dua pramugari cantik itu dilihat masuk ke dalam tab mandi, kemudian membuka air pancuran dan mula menggosok satu sama lain dengan sabun..Salah satu pramugari kemudian membuka baju yang dipakai dengan bantuan pramugari wanita yang seorang lagi..

Video berdurasi lapan minit itu sudah dilihat lebih dari 113 ribu kali sejak pertama kali dimuat naik di YouTube pada tahun lalu..

Dilaporkan masih belum jelas apakah kedua wanita itu benar-benar pramugari British Airways atau hanya mengenakan seragam syarikat penerbangan Britain itu..

Seorang jurucakap British Airways mengatakan syarikat penerbangan yang ditubuhkan pada 1974 itu sedang cuba untuk mengenalpasti kedua wanita itu dan menjejaki mereka berikutan isu rakaman video 3gp pramugari dengan aksi melampau mandi bersama itu..

Video aksi panas 3gp pramugari terlampau


No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist