Monday, 29 October 2012

Kanibal Makan Orang Jadikan Pai Sebelum Makan Daging Manusia


Mereka dikatakan sebelum ini mengakui melakukan tujuh pembunuhan lain..Sebuah mahkamah di Olinda, Brazil, mula mendengar kes itu minggu lepas selepas pasangan suami isteri ini dikatakan membunuh dan menjadikan daging manusia mangsa kanibal mereka sebagai makanan dengan mencampurkan daging untuk dijadikan pai sebelum makan daging manusia yang dibunuh itu..!


Alexandra Falcao, 20, menjadi mangsa orang makan orang (kanibal)

Ketiga-tiga tertuduh adalah ahli-ahli mazhab yang mengajar "penulenan" dengan cara mengurangkan penduduk dunia..Kumpulan yang dikenali sebagai geng kanibal Sweeney Todd telah membunuh sehingga sembilan orang mangsa dan sesetengah daripada mangsa yang dibakar daging mereka kemudiannya dimasukkan ke dalam pai..

Polis berkata ketiga-tiga mereka Jorge Silveira, 50, Isterinya Isobel, 51, dan pembantu mereka Bruna da Silva, 25 menggunakan daging manusia yang menjadi mangsa mereka untuk dijadikan makanan sendiri ataupun dengan menjual kepada jiran-jiran..

Seorang budak perempuan berusia lima tahun yang dibunuh telah dijadikan makanan..Mereka ketiga-tiga juga dikatakan makan daging manusia sebagai sebahagian daripada "upacara penyucian", dakwa pihak berkuasa..

Pegawai polis mendapati beberapa mayat telah ditanam berhampiran taman antaranya ialah Giselly da Silva, 31, dan Alexandra Falcao, 20, mangsa bunuh yang menjadi makanan kepada manusia kanibal itu.. 


Reuters


4 comments:

  1. dah tak de benda lain ke nak makan untuk penyucian sekali pun huuuu..aduhaii

    ReplyDelete
  2. macam dah takde makanan lain..ishh

    ReplyDelete
  3. ada lg la pla manusia makan manusia zaman skrg..ngerinya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist