Saturday, 17 November 2012

Kerana Zakar Besar Buah Kelapa Selepas Suntik, Kemaluan Lelaki Ini Dipotong


 Seorang lelaki Thailand terpaksa menerima hakikat kemaluan terpaksa dipotong akibat tindakannya menyuntik minyak zaitun pada zakar nya untuk mendapatkan saiz zakar yang lebih besar dari biasa..Kemaluan lelaki tersebut dikatakan mem besar seperti saiz buah kelapa ! Jangan tak percaya..!
Lelaki berusia 50an itu telah dimasukkan ke sebuah hospital di Thailand selepas kemaluannya dilaporkan bertambah sebesar saiz sebiji kelapa lapor akhbar Bangkok..

Apa yang peliknya, lelaki yang tidak didedahkan identitinya itu berkata dia telah menjalani prosedur pembesaran zakar secara haram lima tahun lalu, di mana dia telah disuntik dengan minyak zaitun di sebuah klinik haram dalam usaha untuk mendapatkan zakar yang besar..hahaha..

Menurut seorang pegawai polis Hospital Besar, Dr Surah Kittisup Porn, " Lelaki tersebut malu untuk berjumpa doktor pada mulanya, tetapi kesakitan dan jangkitan yang berkembang membuatkan dia tiada pilihan lain dan terus berjumpa doktor.."

Lelaki itu dimasukkan ke sebuah hospital swasta di mana doktor mendapati beliau telah mengalami kanser zakar yang telah merebak ke perut dan buah zakar..

Akibat daripada kanser itu, petugas medikal tiada jalan lain selain dari memotong kemaluan lelaki itu untuk mengelakkan dari terus teruk..

Menurut seorang jurucakap hospital, Sirikul Jiaranaikhajorn, kontroversi penggunaan minyak zaitun tersebut "Ia hanya membawa satu kesan yang buruk" katanya..

Dia turut menambah, "Seorang wanita akan menyukai seorang lelaki bukan kerana saiz zakar "katanya..


p/s: hahahaha..dah lima tahun baru g cek..kesian la pulak..


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist