Sunday, 23 December 2012

Aksi Ngeri Bunuh Diri Terjun Dari Bumbung Live


Aksi ngeri bunuh diri yang berjaya dirakam oleh kamera 3 hari lepas..Tindakan membunuh diri dengan terjun dari sebuah bumbung stesyen bas itu telah dilakukan oleh seorang lelaki..Tak dapat dipastikan punca dia cuba bunuh diri itu..


 Lelaki yang cuba membunuh diri berdiri diatas bumbung sebuah stesyen bas yang terletak di Foshan, Wilayah Guangdong, China pada 20 Disember, 3 hari lepas..Kelihatan dia sedang meneguk minuman keras serta mengambil masa selama hampir 3 jam sebelum membuat keputusan bodoh untuk terjun bunuh diri..

 Anggota polis memanjat bumbung tersebut serta cuba memujuk lelaki tersebut dengan menawarkan sebatang rokok untuk cuba mengalih perhatian lelaki yang ingin membunuh diri dengan diajak berborak tentang masalah yang dihadapinya itu.. Bagaimanapun pujukan anggota polis tersebut gagal dan lelaki bodoh tersebut terus melompat untuk membunuh diri..Aksi ngeri terjun lelaki yang cuba membunuh diri ini berjaya dirakam oleh kamera..


Pihak hospital telah bersedia di bawah bumbung tersebut terus mengangkat mangsa bunuh diri tersebut dengan membawanya ke hospital berdekatan menaiki van..Keadaan mangsa dikatakan cedera keseluruhan badan dan disahkan kritikal selepas jatuh terhempas keatas jalan raya dalam usahanya melakukan 'aksi melampau' untuk bunuh diri sendiri..


p/s: Tak cukup tinggi tu kot..kena tinggi lgi skit..kalau mati terus ok lah..kalau hidup menyusahkan orang yang nak menanggung la pulak..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist