Thursday, 6 December 2012

Kanibal: Kebulur Punya Pasal, Bunuh Dan Makan Kawan Sendiri !


Dua orang rakan disyaki bunuh dan makan kawan sendiri untuk terus hidup kerana kebuluran setelah tidak pulang selepas keluar menangkap ikan..Mayat mangsa yang mati dibunuh oleh kanibal tersebut disyaki telah dijadikan makanan oleh orang makan orang tersebut untuk meneruskan kelangsungan hidup selepas gagal mencari jalan pulang..Ketika ditemui keadaan mereka sangat lemah kerana terlalu sejuk dan kekurangan zat ketika diselamatkan dari tempat paling sejuk di planet bumi ini..Gambar file ketika kanibal tersebut diselamatkan oleh helikopter penyelamat

Munurut The Siberia Times, kedua-dua mereka telah membunuh rakan baik sendiri yang juga nelayan ketika mereka bersama-sama menangkap ikan di Sutam River..

Selepas sesat tanpa arah, kedua-dua mereka iaitu Alexei Gradulenko, 35, dan Alexander Abdullaev, 37, diselamatkan oleh helikopter penyelamat pada November lepas selepas tiga bulan mereka keluar menangkap ikan ketika itu bersama-sama dengan 2 orang lagi rakan mereka..

Misteri kehilangan 2 orang lagi rakan mereka terjawab selepas pihak polis mengesyaki kedua-dua rakan mereka telah menjadi mangsa kanibal lelaki tersebut..Mereka dikatakan telah bunuh dan makan daging manusia yang juga mangsa tersebut untuk teruskan hidup..

Pihak polis masih menyiasat dan menjalankan analisis genetik untuk menentukan identiti sebenar satu rangka mayat mangsa kanibal rakan sendiri yang ditemui dan masih juga mencari seorang lagi mangsa yang hilang yang disyaki telah mati dijadikan makanan oleh kanibal tersebut..

Berdasarkan rangka mayat yang ditemui, pihak penyiasat percaya mangsa kanibalisme tersebut disyaki telah ditetak menggunakan kapak dan beberapa cebisan daging manusia, tengkorak (mangsa) turut dijumpai di tempat kejadian selain darah mangsa di atas permukaan salji menurut agensi berita Russia..

Gradulenko dan Abdullaev melarikan diri dari hospital ketika mereka sedang dirawat. Mereka hilang sejurus selepas disoal-siasat oleh pihak polis berikenaan kes 'orang makan orang' yang juga rakan mereka sendiri..Sekumpulan penyelidik forensik telah ke tempat kejadian untuk melakukan siasatan lanjut..


Kanibal Makan Orang Dalam Train
2 comments:

  1. hello bro, selamat pagi...
    ini memang betul-betul kebulur sampai makan kawan sendiri.. pergh!

    ReplyDelete
  2. huuu, nie yang seram kalau tersesat tempat yang tiada sumber makanan nie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist