Sunday, 23 December 2012

Kejam! Mayat Bayi Mati Dibakar Rentung Berusia 1 Tahun Ditemui


Kejam..! Seorang mayat bayi perempuan berusia 1 tahun ditemui mati di bakar sehingga rentung..Mayat bayi tersebut ditemui dengan perut yang telah terburai..Aduh, sadisnya kematian bayi comel ini..Masih ada lagi manusia syaitan akhir zaman yang tergamak melakukan pembunuhan kejam sebegini di Malaysia..Kejamnya manusia berhati syaitan ini..

Laporan Kosmo:


JOHOR BAHRU – Seorang kanak-kanak perempuan berusia setahun dijumpai mati dibakar dengan perut terburai sebelum dibuang di kaki sebuah bukit di Jalan Salleh, Bukit Chagar di sini semalam.
Timbalan Ketua Polis Johor Bahru Selatan (JBS), Superitendan Abdul Samad Salleh berkata, anggota badan mangsa didapati rentung 80 peratus.
Pihaknya juga percaya, kanak-kanak malang itu dibakar dengan sejenis minyak dan kemudian dibungkus dalam plastik.
Bagaimanapun, identitinya masih belum dikenal pasti.
“Mayat itu dipercayai berada di kawasan ini kira-kira 12 jam yang lalu dan perut kanak-kanak terbabit juga didapati terburai,” katanya kepada Kosmo!.
Kes disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh..

*Tak sanggup nak menghadapi kenyataan sebegini..setiap hari ada saja berita tak masuk akal yang dipaparkan media..Yang si pembunuh pulak tak ada hati dan perasaan ke ? 
Mana mungkin manusia yang waras mampu melakukan perkara sebegini jika dia bertindak membuat keputusan menggunakan akal dan fikiran yang waras tersebut..
Apa la jenis manusia syaitan akhir zaman yang tergamak membunuh budak kecil ini..dah la mati perut terburai, siap kena bakar rentung lagi..aduhh..manusia bangsat ini mesti dihapuskan secepat mungkin sebelum lebih ramai menjadi mangsanya..Kejamnya manusia ini..

2 comments:

  1. semoga penjenayah itu akan dihukum segera.

    ReplyDelete
  2. Allahhuakbar...sampai mcm tu sekali diperlakukan amanat Allah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist