Wednesday, 26 December 2012

Perempuan Melayu Murtad Adlin @ Makcik Sitt Al-Wuzara Hina Islam Di Facebook


Perempuan melayu murtad yang dikenali sebagai makcik hajjah sitt al-wuzara ataupun nama sebenarnya Adlin Binti Abd Jalil kembali semula setelah sekian lama menyepi selepas mengeluarkan kenyataan menghina islam di laman-laman sosial seperti Facebook, blog dan Twitter tidak lama dulu serta pernah mendapat perhatian media dan tv berita tempatan..Kini,perempuan melayu bernama makcik hajjah sitt al-wuzara itu kembali menghangatkan suasana dengan kenyataan menghina Allah S.W.T, agama islam dan Nabi Muhammad S.A.W akhir tahun 2012 ini..
Antara kenyataan-kenyataan terbaru menghina islam di Facebook oleh Adlin Binti Abdul Jalil @ Makcik Sitt Al-Wuzara yang kembali hangat di Facebook..


Identiti Makcik hajjah sitt al-wuzara @ Adlin Binti Abd Jalil dikatakan seorang perempuan melayu yang mengaku lahir sebagai seorang wanita melayu beragama islam pada asalnya..Kenyataan panas menghina islam dikeluarkan oleh Adlin mengundang kemarahan pelbagai pihak..Dia tanpa segan silu memaki hamun tanpa arah tujuan yang mungkin untuk mencapai kepuasan dirinya yang telah murtad itu..

Perempuan melayu murtad yang dikenali sebagai Adlin itu kini dikatakan tinggal di Sweden dan kembali aktif memurtadkan orang islam..Adlin dengan bangganya menghina kesucian agama islam..Tidak diketahui apa punca yang menyebabkan dia bertindak sebegitu..

Sehingga kini, gadis melayu murtad tersebut terus melakukan usaha untuk memesongkan akidah umat islam dengan kenyataannya itu dengan menyasarkan laman-laman sosial facebook, twitter untuk menambahkan lagi pengikutnya..Makcik hajjah sitt al-wuzara turut dikatakan berjaya memurtadkan orang-orang islam dan jumlah yang telah berjaya dipesongkan untuk murtad semakin tinggi setiap hari..

Medium sosial Facebook merupakan platform utama yang digunakan oleh Adlin dalam usaha mengelirukan umat islam dan mencari pengikutnya untuk murtad selepas blog miliknya pernah di sekat oleh SKMM..

Alamat blog asal makcik hajjah sitt al-wuzara :  http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/
                                                          
Selepas disekat dia telah membuat 2 lagi blog untuk memesongkan akidah umat islam..
                                                          :  http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/
                                                          :  https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/

Bagaimanapun kesemua blog tersebut kini tidak lagi dapat diakses kerana telah disekat..

Kini perempuan melayu itu kembali memaki hamun agama islam, Allah S.W.T dan Rasulullah S.A.W melalui Facebook selepas senyap seketika selepas berita penghinaan terhadap islam yang dilakukannya itu didedahkan dan mendapat perhatian masyarakat suatu ketika dulu..Di atas merupakan kenyataan yang pernah dikeluarkan oleh "Si Mangkuk" tersebut suatu ketika dahulu..(klik untuk besarkan)


P/s: Semoga Makcik hajjah sitt al-wuzara @ Adlin Binti Abd Jalil, perempuan melayu murtad ini  mendapat hidayah untuk kembali ke pangkal jalan sebelum terlambat..
5 comments:

 1. sebelum ni ada juga berita inikan tapi selepas tu senyapp..aaa..sekarang muncul lagi...tak ada tindakan undang2 ke

  ReplyDelete
 2. bertaubatlahhhh..saya x sanggup baca apa yg dia tulis sebab seumpama kita mengucapkan apa yg dia tulis

  ReplyDelete
 3. Ini bakal penghuni neraka jahanam...wat hal pulak pompuan Laknatullah nih..banyak mkn najis babi kot..ituler sbbnya Islam larang mkn benda2 haram & babi...Inilah contoh perangai org yg mkn babi...mati lagi baguslah...hidup kt dunia menyusahkan diri sendiri....hina betul.

  ReplyDelete
 4. saya tak sanggup nak baca apa yang ditulis. Ya Allah malunya aku punya saudara islam seperti ini. moga diberikan hidayah oleh Mu.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist