Sunday, 6 January 2013

Festival Menyiksa Binatang Sehingga Mati


Betapa kejamnya manusia yang meraikan festival menyiksa binatang ini..Dengan menggunakan kudrat yang ada, mereka berusaha untuk menyiksa hingga membunuh binatang yang tak bersalah..Festival menyeksa kura-kura ini diraikan oleh sekumpulan manusia yang tidak berperikemanusiaan..Kasihan pada binatang malang tersebut..Pada setiap musim panas 20 Ogos satu acara tahunan yang dipanggil snapperfest festival dilangsungkan di Ohio County, Indiana, Amerika, pelbagai golongan masyarakat datang untuk menyaksikan dan meraikan festival pelik ini iaitu festival untuk menyiksa kura-kura..

Kesemua kura-kura di situ terpaksa menanggung azab untuk meneruskan hidup setelah dicekik, ditarik ekor dan kepalanya, dilempar ke tanah, dipukul dan dihentak cengkerangnya sehingga ada yang mati disitu juga..
Yang anehnya, penonton kesemuanya akan bersorak untuk memberikan semangat kepada si penyeksa dan pembunuh haiwan yang menjadi mangsa keadaan dalam festival yang disertai oleh segolongan manusia yang tidak bertamadun itu..

Bayangkan betapa siksanya seekor kura-kura yang dipukul, dibanting ke tanah, ditarik kepalanya sehingga mati itu..Gila apa manusia ni..


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist