Thursday, 17 January 2013

Gambar Beberapa Saat Sebelum Ditanduk Badak Sumbu


Detik indah pasangan suami isteri ini yang bergambar bersama badak sumbu sebelum mereka ditanduk oleh badak sumbu yang berada dibelakang mereka itu ketika sedang melawat taman negara hidupan liar..


Pasangan suami isteri tersebutChantal Beyer dan Sven Fouche sedang bergambar bersama badak sumbu dibelakang mereka untuk dijadikan kenangan sempena lawatan mereka di Taman Semula Jadi Aloe Ridge yang terletak di Johannesburg, Afrika Selatan beberapa hari lepas..

Sebelum rakaman gambar tersebut dilakukan, seorang pemandu pelancong memberikan idea untuk mereka berdiri untuk bergambar bersama-sama badak sumbu tersebut..

Ketika sedang mengambil gambar tiba-tiba seekor badak sumbu tadi terus menyerang dengan menanduk bahagian belakang badan wanita malang tersebut..

Akibat daripada tandukan yang dilakukan oleh badak sumbu itu dari belakang tubuh badan wanita itu, bahagian tulang rusuknya patah selain kecederaan pada parunya juga..

Dia kemudiannya dibawa ke hospital untuk dirawat dan keadaannya dikatakan stabil akibar ditanduk oleh badak sumbu tersebut..
6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist