Monday, 7 January 2013

Hospital Tawarkan Wad VIP Untuk Hubungan Intim Suami Isteri


Sebuah wad seks VIP hospital dicipta untuk memudahkan pasangan bermasalah melakukan hubungan seksual dalam usaha untuk mendapatkan anak..Tujuan wad VIP ekslusif yang menyediakan pelbagai keperluan tambahan untuk pasangan suami isteri melakukan hubungan intim kecuali kondom ini adalah untuk membantu pasangan mendapatkan anak dalam pelbagai cara..
Hospital di China baru-baru ini membuka wad-wad untuk pesakit VIP yang menghadapi masalah dalam mendapatkan anak..Dibuka sejak 28 Disember lalu wad seks ini bertujuan untuk memudahkan pesakit-pesakit VIP mendapatkan nasihat daripada doktor pakar tentang cara yang betul dan hal berkaitan hubungan intim..

Wad mewah, yang digelar oleh media China sebagai wad seks dikatakan mempunyai kawasan seluas 50 meter persegi..Bilik untuk hubungan seksual tersebut mengandungi mainan seks (sex toys), lampu merah, laras katil double automatik untuk memudahkan seks serta sofa selain beberapa gambar yang menunjukkan tentang struktur kemaluan lelaki dan perempuan..

Video lucah untuk mempelajari kemahiran seks, pakaian seragam jururawat dan juga pakaian seragam pramugari turut disediakan atas permintaan pelanggan bilik seks yang mempunyai hiasan mewah untuk membangkitkan perasaan ghairah antara pasangan tersebut..

"Diskaun" harga untuk setiap pasangan yang ingin menggunakan bilik seks tersebut ialah 880 yuan untuk setiap malam..Harga yang ditawarkan termasuklah kaunseling profesional, dimana pakar akan datang untuk memberikan nasihat berkaitan kemahiran melakukan hubungan kelamin..

Menurut seorang pakar seks, Profesor Peng Xiaohui dari Universiti Huazhong yang dijemput untuk sidang akhbar mendakwa dia pernah merawat pasangan yang mempunyai masalah kesuburan dan menemui sebab mengapa pasangan tersebut gagal untuk menghamilkan isteri walaupun selepas tiga tahun berkahwin dengan  pelbagai cara telah dilakukan..

Dia mendapati bahawa si suami telah tersilap tekan "butang"  faraj isterinya..Ada juga lagi beberapa penjawat awam yang melakukan hubungan intim 7-8 kali dalam satu malam yang mengakibatkan keletihan kerana mereka fikir lagi banyak mereka mengadakan hubungan seks, semakin besar kemungkinan isteri mereka akan hamil..
3 comments:

  1. mewah betul wad hospital ini, harap ianya memudahkan pasangan suami isteri yang bermasalah untuk mendapatkan cahaya mata =D

    ReplyDelete
  2. macam mane lah dorang boleh terpikir nak wujudkan wad macam ni . huhu

    ReplyDelete
  3. butang? cendawan butang sy tau la.. buahaha XD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist