Sunday, 3 March 2013

Gambar Pasangan Bunuh Diri Terjun Jambatan Diambil Tidak Sengaja


Ketika sedang mengambil gambar di atas jambatan, secara tidak sengaja dia tertangkap sebuah gambar yang sedang menunjukkan seorang wanita dan pasangannya terjun bunuh diri dari atas jambatan beberapa hari lalu..Gambar yang diambil oleh seorang jurugambar yang sedang mengambil gambar kabus tebal di atas jambatan, menunjukkan seorang wanita yang telah terjun di sebuah jambatan Sungai Yangtze di Wilayah Wuhan, China..

Dilaporkan gambar yang diambil menunjukkan wanita tersebut terjun ketika itu dikuti oleh teman lelakinya pula yang melakukan perkara yang sama selepas itu..

'Ia berlaku selepas saya mengambil gambar dan hanya menyedari perkara itu selepas mendengar suara jeritan seseorang..' ujarnya..Tidak diketahui mengapa pasangan kekasih itu telah bersama-sama untuk membunuh diri..


Polis mengenal pasti pasangan kekasih yang bunuh diri itu dari beberapa harta benda yang ditinggalkan di atas jambatan dan berkata lelaki yang membunuh diri merupakan seorang pekerja asing bernama Liu Han, 20an dan percaya bahawa gadis yang masih belum dikenal pasti yang turut terjun bunuh diri itu adalah kekasihnya..


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist