Saturday, 30 March 2013

Gila! Model Brazil Cuba Menyusukan Anak Lembu !
Seorang model Brazil menimbulkan kontroversi apabila dia memuatnaik sekeping gambar foto Instagram dirinya yang cuba untuk menyusukan seekor anak lembu..! Gambar di Instragram miliknya itu menunjukkan dia sedang mengangkat baju dan menawarkan payudara untuk menyusukan seekor anak lembu..!Menurut laporan Daily DotSabrina Boing Boing ataupun nama sebenarnya Sabrina Almeida merupakan seorang pencinta haiwan menulis di akaun Instagram miliknya:

"Teste feito com mamiferos, makan agora todos querem mamaaaaa rah," yang bermaksud "Ujian dilakukan dengan mamalia, setakat ini semua orang nak hisap lol.." ujarnya..

Bagaimanapun eksperimennya untuk menyusukan haiwan tersebut gagal kerana terlalu sukar untuk anak lembu itu menghisap puting payudara wanita tersebut..

Kontroversi yang dilakukan oleh model wanita Brazil tersebut bagaimanapun mendapat reaksi negatif beribu-ribu rakyat Brazil yang menyatakan rasa meluat dengan tingkah laku model seksi itu yang cuba menyusukan haiwan..

Ada yang menyatakan bahawa tindakan Sabrina Almeida menyusukan haiwan tersebut sebagai "menjijikkan" dan "sakit" serta tak kurang juga yang menyatakan bahawa anak lembu itu sebagai "bertuah"..LoL..

Daily Dot turut menyatakan bahawa ini bukanlah kali pertama model seksi brazil ini melakukan kontroversi, sebelum ini pada minggu lepas, Sabrina Boing Boing turut menimbulkan kontroversi apabila dia memuatnaik foto di Instagram yang menunjukkan dia sedang memberi makan buah-buahan kepada seekor burung unta dimana buah-buahan tersebut diletakkan diantara buah dada !

Artikel Berkaitan: Wanita Menyusukan Anjing

Dia turut gembira dengan kontroversi tersebut yang dapat menarik perhatian ramai dengan menyatakan bahawa "ada sesetengah perkara yang tidak perlu masuk akal dan ianya sangat berbaloi" ujar gadis seksi yang cuba menyusukan binatang ini..LoL..~


No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist