Wednesday, 27 March 2013

Kenapa Wanita Cantik Ini Paling Popular Di Arab Saudi !


Wanita ini menjadi wanita yang paling popular dan terkenal di negaranya, Arab Saudi..Kenapa wanita cantik ini menjadi begitu popular mengatasi mana-mana wanita lain yang begitu ramai di negaranya itu..?Wanita ini merupakan Puteri Saudi bernama Amira al-Taweel..Dia menjadi wanita paling popular dan berpengaruh di Twitter..Perkara itu boleh dilihat dari jumlah pengikutnya yang telah melebihi angka 662,170, seperti dilaporkan surat kabar Arab Saudi, Asharq al-Awsat..

Menurut petikan dari Al-Arabiya, Rabu (20/3), jumlah tersebut membuat Puteri Amira memiliki jumlah pengikut terbanyak di negaranya..!


Dalam laporan media, Asharq al-Awsat juga menyebut bahawa Puteri Amira kini berada di tangga ke 19 antara tokoh-tokoh Arab yang paling berpengaruh di Twitter..

Artikel Berkaitan: Pembaca Berita Wanita Pertama Bertudung Di Amerika

Bagi ranking perempuan / wanita yang paling popular di Twitter, tempat kedua diisi oleh artis @ pelakon popular Arab Saudi, Reem Abdullah..Dia memiliki pengikut sebanyak 404,078 orang sementara penyampai televisyen, Lujain Omran berada di tempat ketiga dengan jumlah pengikut sebanyak 195,264 di Twitter..Cantik !


2 comments:

  1. laaaa, patut lah tp mmg cantiklah.

    ReplyDelete
  2. la... byk tu je...??
    byk lg lisa suriani smpi lebih sjuta

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist