Thursday, 21 March 2013

Ngeri! Gambar Kepala Lelaki Dipenggal Di Kluang Untuk Dipuja !


Gambar ngeri tersebut merupakan satu kepala seorang lelaki yang telah dipenggal untuk digunakan dalam satu upacara pemujaan di sebuah kuil India dalam ladang kelapa sawit Sri Lalang di Kluang, Johor..Kepala lelaki malang tersebut diletakkan diatas sebatang kekaki yang digunakan untuk membakar kapur barus..

Gambar ngeri penggal kepala

Laporan Kosmo: Polis menemui satu kepala milik lelaki warga emas yang dipercayai dijadikan pemujaan di dalam sebuah kuil di kawasan ladang kelapa sawit, dekat Sri Lalang, di sini hari ini.
Ketua Polis Daerah Kluang, Asisten Komisioner Abdul Majid Mohd. Ali berkata, kepala lelaki berusia 62 tahun itu ditemui penjaga kuil di Ladang Coronation pagi ini sebelum melaporkan kepada polis pada pukul 7.30 pagi.
“Siasatan awal mempercayai lelaki itu dibunuh di tempat lain sebelum kepalanya yang dipotong dengan senjata tajam dibawa ke kuil berusia lebih 70 tahun itu untuk tujuan pemujaan. Usaha sedang digiatkan untuk mengesan anggota badan lelaki itu,” katanya kepada pemberita di Ibu Pejabat Polis Daerah Kluang, di sini hari ini. - BERNAMA

p/s: nie mesti kes nak minta nombor toto 4d..manusia semakin gila, sanggup penggal kepala manusia lain..~

3 comments:

  1. ish , hitam sungguh hati org yg buat nih . Tak de rasa simpati langsung ...

    ReplyDelete
  2. ajaran sesat. Hindu pun ada ajaran sesat cuma tiada tindakan dari pihak yang bertanggungjawab. kerajaan kena bekerjasama dgn pihak agama hindu untuk mengadakan satu garis panduan mengikut hindusm. saman saja sesiapa yg membina kuil sesuka hati. SAYA ADALAH HINDU.

    ReplyDelete
  3. teruklah pemujaan apa nie sampaikan nyawa orang habis terkorban..haiwa lebih baik dari manusia..ada akal tak diguna..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist