Monday, 1 April 2013

Ngeri Dibakar Hidup-Hidup Kerana Tidak Membayar Tambang Teksi


18sg: Beginilah keadaan seorang remaja yang dibelasah dengan teruk sebelum dibakar hidup-hidup oleh pemandu teksi yang berang selepas dia cuba melarikan diri dari membayar tambang teksi yang dinaikinya itu..! Ngeri..
Ini mungkin cerita lama tentang budak lelaki yang dilaporkan terlalu muda, hanya berumur 14 tahun yang dibelasah oleh pemandu-pemandu teksi yang berang sebelum bertindak membakar remaja tersebut hidup-hidup di Mexico..

Apa yang menyedihkan, tiada orang yang cuba untuk membantu remaja malang itu yang dikatakan cuba merayu daripada dibakar sebelum dia disimbah dengan gasolin..

Mungkin kerana tidak mahu terbabit dalam drama pembunuhan tersebut, semua orang di situ hanyalah memerhatikan sahaja termasuklah beberapa anggota polis..

Dia bagaimanapun akhirnya mati dibakar hidup-hidup di situ..Sadis..~

Berapa la agaknya nilai tambang teksi tersebut jika hendak dibandingkan dengan nyawa sehingga budak lelaki itu dibakar..? Ngeri dan amat sadis..

3 comments:

  1. ish....xde perikemanusiaan langsung...sanggup bako org idup2

    ReplyDelete
  2. Heeeee undang-undang buat sendiri, camtu la. Gamaknya polis pun tak berani campur. Maklum negara tu memang terkenal dgn mafia nya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist