Sunday, 27 October 2013

Justin Bieber Mati Dalam Kemalangan Jalanraya


Justin Bieber Meninggal Dunia dalam Kemalangan !! Menurut sumber berita bertarikh 26 Oktober 2013,  Justin Bieber dilaporkan mati dalam satu kemalangan jalan raya..Beliau telah disahkan mati di tempat kejadian oleh paramedik kemalangan dan telah dikenal pasti melalui kad pengenalan yang ditemui  pada tubuh badannya..Baca sampai habis..~

Dia yang juga penyanyi terkenal di dunia dilaporkan mati disebabkan kemalangan jalanraya di Route 80 antara Morristown dan Roswell..Paramedik turut menyatakan tiada kesan ubat dan alkohol pada badan mangsa yang mungkin menjadi faktor kemmatian Justin Bieber dalam kemalangan ini.

Kereta yang dipandu oleh Justin Bieber dilaporkan hilang kawalan ketika melalui Interstate 80 dan dilaporkan kereta berkenaan terbalik dan berpusing beberapa kali sehingga menyebabkan penyanyi terkenal itu mati serta-merta di tempat kejadian menurut Penyiasat Keselamatan Lebuhraya..

Menurut saksi, kereta Justin Bieber dikatakan melintasi garisan berkembar beberapa kali sebelum kemalangan lalu melanggar tembok pembahagi jalan yang menyebabkan kenderaan tersebut terbalik dan berpusing..Kenderaan itu dipercayai telah bergerak pada kira-kira 95 batu sejam dalam zon 55mph pada masa kemalangan.

Ujian toksikologi akan dilakukan untuk menentukan sama ada beliau telah memandu di bawah pengaruh  dadah atau alkohol..Bagaimanapun,  penemuan awal menunjukkan bahawa dadah dan alkohol bukanlah penyebab pada kemalangan ini kerana ia adalah lebih cenderung keadaan jalan raya itu sendiri..

Buat masa ini, majlis pengkebumian dan penghormatan terakhir untuk Justin Bieber masih belum lagi diumumkan walaupun dijangkakan majlis akan diadakan secara tertutup disebabkan trauma yang teruk..

Kesahihan berita ini masih belum dipastikan buat masa ini kerana terdapat laporan yang menunjukkan bahawa Justin Bieber bukan mati disebabkan kemalangan jalanraya..
Laporan travelerstoday.com ..


( Kesimpulan: Berita mengenai penyanyi terkenal ini mati kemalangan jalanraya mungkin juga sama sekali tidak benar..Sebelum ini jalan cerita yang sama pernah berulang beberapa bulan @ tahun yang berlalu..Semuanya Hoax..Justin Bieber juga pernah dikaitkan dengan berita kematian yang lain seperti mati ditembak dan juga mati dibunuh selain dari cerita mati dalam kemalangan jalanraya ini..Taktau la kalau kali ini dia betul-betul mati pulak..Dah semua tak percaya..hahaha..)


No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist