Sunday, 27 October 2013

Tak Jadi Bunuh Diri Selepas Kena Cium Awek


Selepas di cium oleh seorang awek, lelaki ini  membatalkan hasratnya untuk terus bunuh diri dengan melompat terjun pengadang tingkat atas sebuah bangunan..


Hanya dengan satu ciuman, seorang remaja perempuan, Liu Wenxiu berjaya menyelamatkan seorang lelaki daripada membunuh diri..

Kejadian tersebut berlaku pada bulan lepas, namun kisah mengenainya terus diperkatakan selepas remaja perempuan berjaya meyakinkan seorang lelaki yang tidak dikenalinya, agar menyayangi diri sendiri dan tidak melakukan perbuatan bodoh..

Ketika kejadian, awek tersebut berada di sebuah pusat beli belah di Shenzhen, apabila dia kemudiannya melihat orang ramai mengerumuni seorang lelaki yang ketika itu cuba memanjat pengadang di tingkat paling atas bangunan itu..

Gambar yang diambil ketika lelaki tersebut leka mencium remaja perempuan itu..

“Saya mahu membantu lelaki itu namun polis tidak membenarkannya..Saya kemudian menipu polis bahawa dia adalah teman lelaki saya yang mahu membunuh diri kerana saya..

“Mereka kemudiannya membenarkan saya bercakap dengan lelaki itu dan dia memberitahu bahawa dia sangat sedih kerana keluarganya berpecah belah,’’ katanya..

Apabila mendengar cerita lelaki itu, Liu Wenxiu menjadi sedih kerana dia juga berasal daripada keluarga yang berpecah belah.

Wanita itu kemudiannya mengejutkan orang ramai apabila men cium lelaki itu di bahagian bibir, hingga lelaki itu leka dan di saat berkenaan, polis dengan segera menarik lelaki tersebut..1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist