Saturday, 29 December 2012

Aksi Ngeri Wanita Berjalan Di Atas Tali Tanpa Alat Keselamatan


Dengan berjalan diatas tali tanpa menggunakan sebarang alatan keselamatan dalam keadaan gelap, wanita Amerika ini sanggup beraksi ngeri mempertaruhkan nyawa dengan berjalan dalam keadaan bogel diatas tali yang direntangkan diantara 2 buah pulau kecil di Thailand..

Ms Ashburn, 24, dari San Francisco, Amerika Syarikat, menemui tempat yang menakjubkan semasa dalam perjalanan menaiki bot di sepanjang pantai untuk mencari tempat yang berbeza dari tempat-tempat mendaki yang popular di dunia..

Dia bagaimanapun berjaya menemui beberapa tempat menarik untuk melakukan aksi-aksi ngeri dengan berjalan di atas tali tanpa menggunakan sebarang alat keselamatan di sebuah pulau-kecil di pesisir pantai Thailand..

"Saya berasa bebas berjalan di atas tali dalan keadaan telanjang, tanpa apa-apa pada badan saya ketika waktu matahari terbit dengan pemandangan yang cantik dan saya akan melakukannya sekali lagi"..katanya..

"Ia merupakan satu keseronokan di mana tiada siapa yang berada di sekitar untuk melihat anda"..

Seorang jurucakap syarikat Insurans berkata, "tidak kira berapa banyak anda bersedia untuk membayar insuran, saya fikir adalah sukar untuk menemui syarikat-syarikat insuran yang akan menginsurankan keselamatan anda untuk sukan ngeri ini"..!

Artikel Berkaitan: Pada Ketinggian 1000 Kaki Dia Masih Boleh Jawab Panggilan Telefon !

Wanita tersebut berjalan bogel di atas tali nilon tanpa menggunakan sebarang alat bantuan..Tidak seperti tali tegang dimana pejalan kaki aksi ngeri biasanya membawa tiang panjang untuk membantu mengekalkan keseimbangan mereka dengan tali kabel keluli berat ditarik ketat supaya ia tidak bergerak untuk memudahkan pergerakan..
No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist