4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Gila..!! Macam Mana Kereta Ni Boleh Parking Di Luar Balkoni Apartment Tingkat Tiga Ni..??


Klik Iklan Untuk Info



Thursday, 11 October 2012

Gila..!! Macam Mana Kereta Ni Boleh Parking Di Luar Balkoni Apartment Tingkat Tiga Ni..??


Macam mana kereta Toyota Yaris ini boleh parking di luar balkoni tingkat tiga apartment nie? Sekali pandang memang sangat kreatif tindakan yang diambil oleh pemiliknya walaupun sangat bahaya..Tindakannya ini mungkin diambil untuk elakkan kesesakan jalan raya diluar tempat tinggalnya atau tiada lagi petak kosong untuk "park" keretanya itu..!




Sangat mustahil bagi sebuah kereta untuk diletakkan di tempat yang sebegitu kecil walaupun menggunakan kren dan yang pastinya tingkap atau dinding apartment tersebut juga tidak dipecahkan..

Apa yang pasti, ia masih lagi menjadi misteri kerana tiada yang tahu mengapa dan bagaimana kereta itu boleh di parking di luar balkoni tingkat tiga apartment yang terletak di Kiev, Ukraine tersebut lapor media antarabangsa..

p/s: mungkin bayaran mahal sangat untuk parking kereta sebab tu la dia buat tunjuk perasaan dengan park kat situ agaknya..haha~

10 comments :

  1. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  2. TOKEY crane punya kereta tu Buatbest....he..he..

    ReplyDelete
  3. its such a nice blog to provides info
    hope more people discover your blog because you really know what you’re talking about. Can’t wait to read more from you!
    for more plz visit
    Local search engine
    business directory lucknow
    local listing lucknow

    ReplyDelete
  4. ini fantasy.but not fantasia bulan madu ok..hehehehe.kereta ada sayap kot..sebab tu leh parking atas balkoni tuh....

    ReplyDelete
  5. hi aku datang dan ikut menyimak,BTW Terimakasih sudah follow my blog,
    dan aku sudah lama follow your blog
    salam persahabtan

    ReplyDelete
  6. wah sungguh luar biasa kereta bisa di tingkat tiga..hahaha.
    sangat keren sobat

    ReplyDelete
  7. untuk mengelakkan dicuri eh...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist