4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: 2011


Klik Iklan Untuk Info



Friday, 22 April 2011

Sai Baba "kritikal"


Bila tengok je pic kat nie mesti korang kenal kan? Hmm..dia lah Sai Baba..Seorang manusia yang mengaku dirinya sebagai "tuhan". Tapi apa yang membuatkan aku pelik bila orang yang mengaku dirinya sebagai "tuhan" nie tak mampu menyembuhkan dirinya yang sedang kritikal sedangkan dia dikatakan boleh menyembuhkan orang yang sakit!! Dia disahkan kritikal dan dimasukkan ke dalam hospital kerana dikatakan mengalami masalah berkaitan jantung dan pernafasan!! Jom layan video dan pic...

Sunday, 17 April 2011

Presiden Republik Czech "Mencuri Pen"



Gambar yang menunjukkan presiden Republik Czech sedang membelek-belek pen sebelum "mencuri" pen tersebut..hehehe..untuk videonya>>

Meludah dalam air soya? eeiiii...


Biar betoll??? mesti tu ayat pertama korang bila baca entry nie kn? huhu..Tapi tu la hakikatnya..huhu..Dalam video nie ditunjukkan bagaimana seorang peniaga air soya telah meludah kedalam air soya yang dijualnya..uikK! Dikatakan gerai ini terletak di Bandar Baru Bangi..Kat Seksyen8..(pandai2 la korang cari..bukan aku tau sangat pon..hee..)

p/s: Lepas nie jangan la ada lagi orang yang berperangai macam nie dalam dunia..aduhh..jijik beb..

Saturday, 16 April 2011

Facebook Messi: 7juta likes dalam masa 7jam sahaja!!


Ini merupakan cerita yang sangat menakjubkan..Semuanya kerana fanatiknya orang ramai terhadap Messi,pemain bola yang sangat popular sehinggakan FB yang baru dibuatnya mencapai sehingga 7,000,000 peminat!!..hahaha..perkara ini berlaku dalam hanya 7jam sahaja selepas Messi membuat akaun FBnya..Sangat menakjubkan kita..


"Wah! Saya terkejut melihat jumlah rakan saya. Mulai sekarang saya akan berinteraksi dengan fans saya menggunakan Facebook," kata penyerang Barcelona itu di status Facebooknya. Walaupun begitu,Messi yang merupakan pencetak 45 gol untuk Barcelona musim ini masih tidak mempunyai akaun Twitter,salah satu media pupular di atas muka bumi ini!!


-Yahoo Sport-

Gila Hummer


Bila dah terlampau minat kat sesebuah kereta tu, macam2 yang sanggup dilakukan janji puas..meh tgk lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist