4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Ngeri Gila..! Daging Manusia Dijual Di Pasar..?


Klik Iklan Untuk Info



Monday, 15 October 2012

Ngeri Gila..! Daging Manusia Dijual Di Pasar..?



Beginilah keadaan kedai yang menjual daging manusia di sebuah pasar..Kedai ini hanya menjual daging manusia yang telah siap sedia dipotong di pasar ini..Pembeli boleh memilih bahagian daging manusia yang ingin dibeli..Ngeri gila jika kedai dipandang dari luar..Mungkin pembelinya hanyalah dikalangan manusia kanibal sahaja..! Jom tengok dalam kedai tersebut..


 Kelihatan beberapa tangan manusia yang dijual

 Badan manusia yang digantung siap dipotong untuk dijual


Lelaki pemotong daging manusia


 Alat penimbang berat daging manusia yang telah dipotong


Ngeri gila..! Mungkin inilah perkataan pertama bagi mereka yang tidak tahu..Tapi ini sebenarnya hanyalah promosi yang cuba dilakukan oleh Capcom untuk permainan video game yang sangat menakutkan, Residen Evil 6 di London..

Ruang kedai di pasar daging Smithfield, East London ini telah digunakan sepenuhnya untuk mempamerkan daging manusia yang telah di potong kepada beberapa bahagian termasuk juga tubuh lengkap seorang manusia di atas meja..

Orang ramai telah dijemput untuk membeli pelbagai anggota badan manusia termasuk tangan, kaki, kepala manusia, stik peha manusia dan juga sosej daging manusia terus dari kedai serta produk-produk lain yang dijual dengan beberapa periuk khas untuk "manusia kanibal" @ "orang makan orang"..

Semua hasil daripada penjualan "daging manusia" itu akan didermakan kepada Limbless Association iaitu Persatuan untuk membantu komuniti yang kehilangan anggota badan..



Eurogamer

13 comments :

  1. Ngeri..nasib baik promosi je.. Tpi daging betul ke?

    ReplyDelete
  2. ee macam2lah cara org wat promosi ni

    ReplyDelete
  3. promosi...promosi jugak la...yg dia ajak beli tu daging ape...? haiya! musykil!

    ReplyDelete
  4. gila lah, daging manusia pun jual, ahaks

    ReplyDelete
  5. x kisah la nak buat derma apa pon.. tapi daging manusia??? gila ke apa??? dah xde benda lain nak buat jual ke??? tu daging manusia betul ke??? gila la manusia sekarang ni.. makin bertamadun makin gila. (=.=")

    ReplyDelete
  6. gila lah, ada juga kah orang beli benda ni, serius mau muntah aku tengok.

    ReplyDelete
  7. serius tadi tekak dah mual dah..adoeh upernya promosi

    ReplyDelete
  8. dunia dah nak kiamat agaknya...

    ReplyDelete
  9. dunia dah nak dekat dgn kiamat agaknya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist