4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Kedai Basikal Yang Cool


Klik Iklan Untuk Info



Sunday, 29 July 2012

Kedai Basikal Yang Cool


Kedai basikal di Berlin, Jerman ini menarik perhatian pembeli dengan menggantung basikal di dinding kedai..! 






Pemilik Small Bicycle Shop ini, Christian Peterson, telah mendekorasikan kedainya dengan menggunakan sebanyak 120 basikal..! Satu idea yang menarik untuk menarik pelanggan..





p/s: Dapat sebiji basikal macam nie pon ok dah kan..? hoho..

4 comments :

  1. eh, itu gimana cara ngambilnya kira kira sob kalau ada yang mau beli :D

    ReplyDelete
  2. eh basikal kat dinding tu deko je eh?ke kalau org nak beli je dia amik yg kat dinding tu?haha
    gamba yg last tu haissshhh takot menengoknye..mau mau tersembam plak.cium jalan .muaaahhh!!haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist