4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Melampau..!! Page Menghina Islam Di Facebook..!!


Klik Iklan Untuk Info



Tuesday, 31 July 2012

Melampau..!! Page Menghina Islam Di Facebook..!!


Page ini telah ditubuhkan oleh seseorang untuk menghina islam..Jom kita boikot page yang tidak bermoral ini..!


Page ini masih lagi baru walaupun telah mendapat Like sebanyak 3,016 orang semasa aku tengok tadi..
Korang boleh surf ke page ini --->>

Izlam is a mental disease


Kat dalam tu macam-macam penghinaan dilemparkan kepada islam..korang boleh tengoklah sendiri..


Credit to Zafarah

20 comments :

  1. subhanallah , dorang nie x habes2 nak kutuk islam lah . macam2 dorang buat .

    report done !

    ReplyDelete
  2. sangat2 melampau sbnrnya ni

    ReplyDelete
  3. cara org kafir nk jatuh kan islam..cmtu lah jd nye..boikot rmai2..

    ReplyDelete
  4. memang banyak fage camni kat facebook. sabar je lah.

    ReplyDelete
  5. askm. sekalipun admin fan page ni takde agama, takde hak untuk kutuk islam. memang akan bangkitkan kemarahan semua umat islam, memang cari pasal.

    ReplyDelete
  6. udahh bnyak banget sekarang kayak begituan, tauk tuh maunya apa orang2. nganggur kali yak :D

    Nice info sob :)

    ReplyDelete
  7. macam-macam dah kat fb sekarang ni

    ReplyDelete
  8. x sangka ada jugak page camne..x abis2 nak kutuk islam. bole suro dragon force hack ne..

    ReplyDelete
  9. banyak lagi page yg mghina Islam,.macam2 fitnah disebarkan.

    ReplyDelete
  10. http://www.facebook.com/pages/Si-allah-ay-isang-puke-ng-baboy-kaya-hindi-nila-kinakain-ang-mga-baboy-HAHA/187114668093367

    macam mana nak spam this page

    ReplyDelete
  11. http://www.facebook.com/pages/Si-allah-ay-isang-puke-ng-baboy-kaya-hindi-nila-kinakain-ang-mga-baboy-HAHA/187114668093367

    macam mana nak spam this page.

    ReplyDelete
  12. http://www.facebook.com/pages/Si-allah-ay-isang-puke-ng-baboy-kaya-hindi-nila-kinakain-ang-mga-baboy-HAHA/187114668093367

    macam mana nak spam this page

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist