4Lo6tkEvBVv3ZgCOiTpUbnOmMWU buatbest: Gila ! Akibat Ketagihan Melampau Terhadap Internet Dan Online Games


Klik Iklan Untuk Info



Wednesday, 24 October 2012

Gila ! Akibat Ketagihan Melampau Terhadap Internet Dan Online Games


Inilah yang berlaku akibat ketagihan melampau terhadap internet dan permainan online games ..haha..







Gambar-gambar ini menunjukkan keadaan persekitaran yang terlampau kotor dan amat menjijikkan..Imej, dan foto ini dikongsi di laman web perkongsian Imgur, juga mendedahkan keadaan persekitaran komputer yang dipenuhi pelbagai tin minuman, botol, sisa makanan, putung rokok dan pelbagai lagi..

Kewujudan suasana ini disebabkan oleh ketagihan melampau terhadap internet dimana seseorang itu tidak mampu menguruskan persekitaran akibat terlalu leka dengan dunia 'online' mereka..



p/s: dah macam tempat pembuangan sampah pulak aku tengok..hehe..


6 comments :

  1. mak ai.., dahsyat.., silp2 nk cari keyboard pun tak jumpa nih.,

    ReplyDelete
  2. wah hahaha...ini kejadian yg baru saya tahu,...
    mungkin ini yang namanya cinta, semua jadi lupa
    ya cinta terhadap internet dan games yg berlebihan..
    postingan yg bagus.trims infonya

    ReplyDelete
  3. er, ketagih main online game jugak..tpi tade la smpai mcm uh. haha

    ReplyDelete
  4. maaf mengganggu saya hanya ingin berbagi artikel yang berkaitan tentang Game Online
    berikut linknya :
    http://repository.gunadarma.ac.id/bitstream/123456789/2284/1/Gambaran%20Kecenderungan%20Agresivitas%20Dalam%20Pemilihan%20Game%20Online%20pada%20Anak.pdf
    semoga bermanfaat :)

    ReplyDelete
  5. nie tahap gila gaban nie, silap2 boleh mati tertimbus sampah, ahaks

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

exchange bloglist